Promovimi
PYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml Spray për gojë, Për Fëmijë dhe të rritur

PYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml Spray për gojë, Për Fëmijë dhe të rritur

Çmimi: 890 ден

Kodi i produktit: PH002

  Me fuqinë e tij antioksiduese, ai kontribuon në përmirësimin e kushteve të mëposhtme në organizëm:
Sëmundjet e frymëmarrjes, astma, ulje e shpeshtësisë së obstruksionit tek fëmijët
-Endoometrioza
-Tinitus
Sëmundjet që lidhen me qarkullimin e syve
-Qarkullimi kronik venoz dhe arterial
- Sëmundjet kardiovaskulare
-Shëndeti mendor dhe funksionet njohëse
-Simptomat menstruale dhe menopauza
-Diabeti
- Qëndrueshmëri më e madhe në sport
Me vetitë e tij vepron si një frenues natyral COX-2 - Ndërveprimi me barnat

Përdorimi i moderuar i Pycnogenol® në kombinim me imunosupresorë, antidiabetikë, antiagregantë dhe antikoagulantë.

Përshkrim i produktit