Snail Health (30срs)

Snail Health (30срs)

Çmimi: 690 ден

Kodi i produktit: NH002

Produkti është i destinuar për të gjithë ata që vuajnë nga artriti (gonartroza, koksartroza dhe forma të tjera të osteoartritit dhe artritit reumatoid), probleme me ligamentet, tendinat, lëndimet sportive dhe lëndime të tjera ose ndryshime degjenerative në nyje. Ndihmon gjithashtu personat që kanë sëmundje dhe lëndime të shtyllës kurrizore dhe legenit si dhimbje të nervit shiatik, lumbago, spondilozë dhe sëmundje të tjera.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Përshkrim i produktit

Snail Health është një suplement dietik me ekstrakt kërmilli, ekstrakte shafran të Indisë dhe Boswellia, piper dhe vitaminë C.

Snail Health nuk përmban gjurmë të glutenit, kazeinës, vezëve, arra ose alergeneve të tjera. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore të produktit.

Produkti është i destinuar për personat mbi 18 vjeç.

Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Në rast të shtatzënisë, laktacionit, marrjes së terapisë me ilaçe ose në rast të mbikëqyrjes mjekësore, ju rekomandojmë që të konsultoheni me mjekun përpara se të merrni ndonjë suplement dietik.

Mënyra e përdorimit: 1-2 kapsula në ditë, në mëngjes me stomak bosh me një gotë ujë.
Ruajtja: Ruani në një vend të thatë dhe të errët në një temperaturë deri në 25 ° C, jashtë mundësive të fëmijëve.
Afati i ruajtjes: 2 vjet nga data e prodhimit, e shënuar në paketim.