Popullore
Xhel Dr.Pimple

Xhel Dr.Pimple

Çmimi: 590 ден

Kodi i produktit: PRF09

Dr.Pimple Gel është një xhel për fytyrën që ka një formulë inovative që lufton aknet, njollat, pikat e zeza dhe sekretimin e tepërt të sebumit. Xheli kontrollon sekretimin e sebumit dhe parandalon formimin e pikave të zeza dhe akneve, gjithashtu është efektiv në reduktimin e pigmentit të melaninës me ndihmën e fuqisë së vajrave esencialë.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit