Skar Vanish

Skar Vanish

Çmimi: 650 ден

Kodi i produktit: PRF10

Skar Vanish ndihmon në eliminimin e shfaqjes së plagëve duke nxitur elasticitetin, duke siguruar lagështi dhe duke zbutur strukturën e lëkurës. Ky xhel për heqjen e shenjave është vërtetuar se ndihmon në zbutjen, zbutjen dhe zbehjen e plagëve duke hidratuar indin e mbresë për një përfundim të bukur. Vepron në shërimin e plagëve të vjetra dhe të reja.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit