Popullore
GEN ENERGY 30 FURNIZIM

GEN ENERGY 30 FURNIZIM

Çmimi: 990 ден

Kodi i produktit: GEN02

Gene Energy është një produkt krejtësisht natyral që rrit energjinë në trupin tonë.
Prej 10 g ka mjaltë dhe disa barishte si dhe kanellë Ceilon.
Nga kosheret dallohen: mjalti, propolisi, kungull i njomë, nenexhiku, kopër, rozmarina, borziloku dhe kanella Ceilon.
E gjithë kjo kombinohet natyrshëm dhe përftohet një gjen, një pije energjike e fortë dhe plotësisht natyrale.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Mënyra e përdorimit: kur ju mbarojnë energjia, kur jeni të lodhur, kur ndryshon moti, puna e rëndë fizike rekomandohet veçanërisht për sportistët.
Doza maksimale ditore e GEN është një gram për kilogram të peshës trupore. Pra, një person rreth 70 kg mund të pijë maksimumi 7 thasë të GEN-it tonë pa asnjë pasojë.

Diabetikët dhe fëmijët mund të përdorin gjithashtu GEN, por mos e tejkaloni dozën e rekomanduar prej 3 qeskash ose qeskash.
Një qese përmban 10 g.

Mënyra e konsumimit: Gjeni mund të pihet direkt nga qesja. Qesja hapet në vendin e shënuar dhe konsumohet nga goja, rekomandohet të mos gëlltitet e gjitha përnjëherë por të hahet ngadalë me otopi në gojë.
Mund të përdoret gjithashtu si ëmbëlsues në çaj, qumësht ose pije të tjera të nxehta.

Kini kujdes të veçantë që temperatura e pijes të mos jetë mbi 40 ose 50 ° C në mënyrë që të mos shkatërrohen lëndët ushqyese dhe vitaminat.
Gjeni përmban një kompleks vitaminash: B, A, C, magnez, kalcium dhe natrium. Mund të përdoret gjithashtu si një pije natyrale verore, e ftohtë me ujë.
Për shkak të ujit të ftohtë, duhet të përzihet edhe më shumë për të shkrirë.