Popullore Promovimi
Komplet dobësimi - ÇMIMI PROMOCIONAL

Komplet dobësimi - ÇMIMI PROMOCIONAL

Çmimi: 2 150 ден

Paketa perfekte për këtë verë!

Çaji për dobësim Medobil, balsami termik për dobësim dhe Medobil Gold janë një kombinim i shkëlqyer për të humbur kilogramët e tepërt!

100% natyrale, e vërtetuar me shumë histori suksesi.

Nëse ndiqni udhëzimet, mund të humbni deri në 10 kg.

Mos prit! Filloni transformimin tuaj SOT me setin e dobësimit Medobil!

  POROSITNI

Përshkrim i produktit