Останете во тек со нашите промоции и заштедете!

Електрична турпија за стапала

Нема залиха Електрична турпија за стапала

Velvet Smooth Express Pedi е електрична турпија за стапала со дијамантски кристали. Користејќи го апаратот добивате прекрасни меки стапала без да трпите болка. Отсега, површината на валјакот (екстра груб, за отстранување на многу тврда кожа) доаѓа со дијамантски кристали. Вашите стапала може да изгледаат одлично и да станат исклучително мазни без многу мака, уште по првата употреба. Velvet Smooth Express Pedi ја отстранува многу тврдата кожа за неколку минути, правејќи ги вашите стапала толку убави што ќе посакате да им ги покажете на сите. Употребата е навистина едноставна. Нежно кружете со турпијата по грубата кожа и набљудувајте како мртвата кожа исчезнува.

Инструкции за првата употреба: Одвртете го капачето на уредот во насока спротивна на стрелките на часовникот и отстранете го. Потоа, остранете ги и фрлете ги во корпа за отпадоци двете заштити (црвеното изолациско јазиче и пластичниот прстен). Вратете го назад капачето на уредот и вртете го докрај во насока на стрелките на часовникот. Се вклучува така што само ќе го свртите сребрениот прстен што се наоѓа меѓу синиот и белиот дел од уредот. Консултирајте ги инструкциите лоцирани на пакувањето за редовна употреба на уредот. После секоја употреба, валјакот се отстранува така што ќе го притиснете синото странично копче - турпијата е потребно да ја измиете со вода, додека апаратот не го миете со вода бидејќи не е водоотпорен, туку само го пребришувате со сува или влажна крпа, а турпијата ја враќате назад дури откако ќе биде потполно сува.

Предупредување: Уредот да не се користи на иста регија повеќе од 3-4 секунди одеднаш. Престанете доколку кожата стане чуствителна или воспалена. Наменет е за користење само на тврдата кожа на стапалата. Користете го само на чиста и сува кожа. Не го користете на други делови од телото. Држете го надвор од дофат на деца. Да се користи само за намената. Не го користете на испукана, иритирана или болна кожа. Не потопувајте го во вода. Држете ги долгата коса или облеката подалеку од уредот кога е во употреба.

Општ преглед
Содржина на пакувањето1 х електрична турпија за стопала, 1 х екстра груб валјак, 1 х заштитна поклопка

Напиши рецензија

Забелешка: HTML не се преведува!
    Незадоволително           Одлично
За да направите телефонска нарачка, потребно е да се јавите на 078 46 46 46. Притоа ги кажувате вашето име и презиме, адреса за достава и телефон за контакт.
  • Прегледи: 1019
  • Бренд: Scholl
  • Код на продуктот: SVSEP
  • Достапност: Нема залиха
  • 690 ден.
Временска рамка за испорака
Доставата на нарачките се реализира за 5 работни дена преку Брза Пратка.
Дали може да се предомислам?
Продажбите се конечни и нерефундабилни. Ве молиме прочитајте повеќе.

Ознаки: педикир, стапала, кожа