Брза Пратка е приватна компанија со долгогодишно работно искуство за достава на секаков вид на пратки. На пазарот постои од 2009 година и во овој период има развиено богата мрежа на преставништва и базни станици низ државата. Со диспечерскиот центар можете да стапите во контакт на телефоните 0800 222 00, 02 3224 881 и 070 386 910.
Бази во Скопје:
Населба Аеродром:
работно време од 08:00 до 17:00 часот, сабота од 08:00 до 15:00 часот
Контакт: 078 423 039
Локација: бул. Јане Сандански бр. 63, позади Капитол (во близина на Стокомак).

Градски трговски центар: работно време од 09:00 до 19:00 часот, сабота од 10:00 до 16:00 часот
Контакт: 075 333 068 и 071 261 967
Локација: во приземје, во близина на “Кам”, “Веро” и “Стружанка”

Населба Ѓорче: работно време од 09:00 до 19:00 часот, сабота од 10:00 до 16:00 часот
Контакт: 071 382 301
Локација: Улица Шидска бр. 24 локал 8, спроти СП Маркет, во близина на полициската станица “Ѓорче” и поликлиника, црквата св. “Петар и Павле”, кај кружниот тек за Волково

Населба Маџари: работно време од 09:00 до 23:00 часот, сабота од 09:00 до 20:00 часот
Контакт: 071 267 967; 078 293 685
Локација: ул. Благоја Стефковски бр. 34, веднаш во Зур Маркет, внатре во автоплацот

Бит Пазар: работно време од 10:00 до 17:00 часот, сабота 10:00 до 15:00 часот
Контакт: 070 386 492
Локација: до Мат Стар, до “Бит Пазар”

База Саем: работно време oд 09:00 до 19:00 часот, сабота од 09:00 до 16:00 часот
Контакт: 070 386 910
Локација: ул. 164 бр. 2, спроти Скопски Саем, на паркингот до кулканизерот во близина на хотел “ВИП”

База Битола: работно време од 09:00 до 17:00 часот, сабота 09:00 до 16:00 часот
Контакт: 047 232 103; 070 379 856
Локација: населба Карпош, комплекс А локал 3, продавница за велосипеди Фикамаго

База Богданци: Контакт: 078 419 559
Локација: Бербер “Роберт” во центар спроти “Карго”

База Велес: работно време од 08:00 до 10:00 и од 14:00 до 20:00 часот, секоја втора сабота од 08:00 до 14:00 часот
Контакт: 072 275 261
Локација: ул. Страшо Пинџур бр. 2, до Бугарска Амбасада

База Валандово: Контакт: Маријан 078 375 057
Локација: Центар
База Демир Капија: работно време од 08:00 до 20:00 часот, сабота 08:00 до 20:00 часот
Контакт: 075 345 525
Локација: Маршал Тито бр. 32А, спроти Жито Маркет

База Демир Хисар: работно време 08:00 до 16:00, сабота 09:00 - 15:00 часот
Контакт: 078 293 682
Локација: Битолска бр. 9А, (Престо Елекстроникс), до пекара Ана

База Куманово: работно време од 08:00 до 20:00 часот, сабота од 08:00 до 11:30, и од 15:00 до 18:00 часот
Контакт: 078 238 218
Локација: Трета Македонска Ударна Бригада бб, до Елида маркет, над игротека “Бубамара”

База Кочани: работно време од 10:00 до 17:00 часот, сабота од 09:00 до 14:00 часот
Контакт: 075 371 437
Локација: Лазар Андонов бр.16, кај стара ветеринарна

База Кавадарци: работно време 24 часа, секој ден
Контакт: 070 324 852 до 17:00 часот, потоа 070 218 069
Локација: Киро Крстев бр. 60, фабрика Таска (Такси Веднаш)

База Кавадарци (нова): работно време: пон.-чет. од 05:00 до 24:00 часот, петок и недела 24 часа
Контакт: 075 227 980
Локација: ул. Моша Пијаде б.б., во близина на новиот кружен тек, наспроти детската градинка Гоце Делчев, поранешна пивница Гице екстра

База Македонска Каменица: работно време од 06:00 до 20:00 часот, сабота од 06:00 до 20:00
Контакт: 070 213 341
Локација: 14-ти јуни бб, Тобако Прангов

База Неготино: работно време од 10:00 до 13:00 и од 16:00 до 19:00 часот, сабота од 10:00 до 15:00 часот
Контакт: 071 250 243
Локација: Браќа Миладинови бр.30, под Тимјанички Згради

База Гостивар: работно време од 09:00 до 17:00 часот, сабота 09:00 – 15:00 часот
Контакт: 071 261 964
Локација: бул. Браќа Гиноски бр. 217, близу Консрама, накај Културен Дом (вулканизер Good Year)

База Гевгелија: Контакт: Лазе 070 762 415; Горан 078 830 019
Локација: Центар
База Охрид: работно време 09:00 до 16:00 часот, сабота од 09:00 до 16:00 часот
Контакт: 078 238 216
Локација: Стив Наумов бр. 32А, Туристичка кај Пентекс

База Пробиштип: работно време од 09:00 до 21:00 часот, сабота од 09:00 до 21:00 часот
Контакт: 072 276 042
Локација: ул. Јаким Стојковски бр. 8А, Дарјон ДООЕЛ во новиот трговски во Центар

База Прилеп: работно време: пон.-пет. од 09:00 до 18:00, сабота од 10:00 до 16:00 часот
Контакт: 075 227 845
Локација: ул. Димо Наредникот бр. 49, во близина на судот

База Радовиш: работно време од 24 часа, секој ден
Контакт: 071 634 099
Локација: Плоштад Слобода, Градски Пазар (Такси Аполон)

База Струга: работно време од 08:00 до 15:00 часот, сабота oд 08:00 до 13:00 часот
Контакт: 072 275 302
Локација: ул. Наум Наумовски Борче бр. 14, позади стара пожарна, кај автоделови Песи

База Струмица: работно време од 10:00 до 18:00 часот, сабота од 10:00 до 15:00 часот
Контакт: 071 239 439
Локација: Маршал Тито бр. 131, спроти Кам Маркет кај Памучна

База Свети Николе: работно време од 08:00 до 19:00, сабота од 08:00 до 15:00 часот
Контакт: 072 276 054
Локација: Кочо Рацин бр. 65, Центар спроти Гимназијата

База Тетово: работно време од 09:00 до 19:00, сабота од 09:00 до 19:00, недела од 09:00 до 14:00 часот
Контакт: Божо 075 395 532
Локација: Благоја Тоска бр. 49/1, спроти АМЦ кај пазарот, цвеќара Бобо

База Штип: работно време од 07:00 до 10:00 часот и од 14:00 до 19:00 часот, секоја втора сабота од 07:00 до 16:00 часот
Контакт: 072 275 430
Локација: булевар ЈНА, населба Осми Ноември, во близина на поштата