social image

производи за здравје

производи за деца

мед и производи од пчела

производи за слабеење

производи за убавина

МЕДОБИЛ - Препарати за надворешна и внатрешна естетика и здравје...

На чело на компанијата е сопственичката Наталија Ангелиус (едукативна наобразба – експерт по диететика, со бројни меѓународни признанија и сертификати, а нејзините предци, вклучително и таа самата, се апитерапевти – професионални пчелари од 1865 година), која во исто време е и иноватор на заштитената стопанска марка, патентирано име и технологија – брендот Медобил.

Ние користиме 100% природни продукти, со усовршена формула која гарантира резултати. Нашите производи содржат најмоќна хомогенизирана синтеза на мед, матичен млеч, прополис, перга, цимет, ѓумбир, лен, уште 13 билни екстракти и голема количина на органска спирулина.
КОЈ И ЗОШТО (НЕ)СМЕЕ ДА ПОСТИ? 18.4.2022 Покрај Велигденскиот пост кој го практикуваат православните христијани, во моментов актуелен е и Рамазанскиот пост кој г... Види детали
ЗАБОРАВЕНОСТА СЕ ЛЕКУВА 17.4.2022 Со поимот заборавеност или стручно кажано деменција се опишуваат збир од знаци што се предизвикани од нарушувања што го ... Види детали
РАК НА ТЕСТИСИ-ПРИЧИНА ЗА НЕПЛОДНОСТ КАЈ МЛАДИТЕ МАЖИ 17.4.2022 Според СЗО, ракот на тестиси е основна причина за неплодност кај мажите кои се во полно здравје и полн животен елан. Нај... Види детали
Види ги сите нови блог статии