Sapun i farës së zezë

Sapun i farës së zezë

Çmimi: 99 ден

Kodi i produktit: PRF08

Sapuni i farës së zezë është një sapun i punuar me dorë që përmban vaj cilësor të farës së zezë. Përdoret për higjienën dhe kujdesin e lëkurës, përmirëson hidratimin dhe elasticitetin e saj. Sapuni ka veprim anti-inflamator dhe antibakterial, gjë që e bën atë të përshtatshëm për lëkurën me probleme me akne.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit