Мени
Вашата кошничка
Првите 100 купувачи кои при пласирање нарачка преку нашиот веб-сајт ќе направат трансакција со платежна картичка добиваат подарок од нас!
Сет за слабеење од 10 до 15 кг
Medobil Slimsi
Дознај повеќе Бесплатна испорака
Сет за слабеење до 10 кг
Medobil Gold
Дознај повеќе Бесплатна испорака
Понуди со кои заштедувате
Промо пакети
Сет за коса Сет за хемороиди

Веќе 20 години со Вас

Производите на Медобил веќе долго опстојуваат на пазарот поради нивниот бескомпромисен квалитет и довербата која ја уживаат кај потрошувачите. Сите се 100% природни препарати со ресурси од најчистите еконолошки зони, на нив редовно се вршат анализи и испитувања од релевантните здравствени установи и се одобрени за конзумација.

Скорешни написи од магазинот