Popullore Promovimi
Mjaltë livadhi Medobil 1kg

Mjaltë livadhi Medobil 1kg

Çmimi: 590 ден

Kodi i produktit: MOB02

Mjalti i livadhit rekomandohet edhe për personat që kanë sëmundje kronike
kardiovaskulare si: sëmundje arteriale, probleme të qarkullimit të gjakut,
sëmundje karotide dhe venoze e të ngjashme. Përveç mbështetjes së terapisë
medikamentoze në grupin e përmendur të pacientëve, mjalti i livadhit është
gjithashtu një stimulues i shkëlqyer për të arritur një nivel të lartë të
sistemit imunitar.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

USHQIMI DHE MJEKËSIA LIVADORE PËR TË GJITHË

E ëmbël, e shëndetshme, e parezistueshme! Këto tre fjalë përshkruajnë më së miri mjaltin. Ushqim dhe ilaç, ilaç dhe ushqim në të kaluarën, në të tashmen dhe në të ardhmen! Mjalti i livadhit është një përzierje poliflora, dmth. bëhet duke përzier disa lloje barishtesh. Prandaj, mjalti i livadhit është i pasur me vitamina, minerale dhe vajra esencialë.
Bëhet nga barishtet që lulëzojnë në fillim të pranverës: luleradhiqe, rrepkë e bardhë, sherebelë, manushaqe, kantariona, trumzë... Për shkak se mjalti i livadhit vjen nga lulet e livadheve, quhet edhe mjaltë lulesh. Ngjyra Nago varion nga e verdha në të kuqe të errët. Bletët që prodhojnë mjaltë shkojnë nga lulja në lule, duke mbledhur nektar për të bërë mjaltë. Gjëja më e rëndësishme është të kihet parasysh fakti që u rritën bimët nga të cilat bletët prodhojnë mjaltë. Mjedisi dhe natyra ekologjikisht i pastër dhe i pandotur, dmth. Toka e papunuar sigurisht që jep rezultate më të mira dhe mjalti ka një efekt më të madh në shëndet. Bëhet fjalë për produktet nga linja MEDOBIL.
Zona nga e cila bletët prodhojnë mjaltë është 27 km larg zonës së kontaminuar që garanton cilësi të lartë dhe efekt të shkëlqyer të produkteve. Në këtë mënyrë mjalti i livadhit i transmeton shëndetit të njeriut vetitë pozitive të bimëve nga të cilat prodhohet. Si ushqim dhe ilaç ka një efekt pozitiv në sistemin e frymëmarrjes. Lehtëson problemet me kollën, shkarkimin e sekrecioneve të shkaktuara nga bronkiti, astma, COPD (sëmundja pulmonare obstruktive kronike).
Për më tepër, mjalti i livadhit rekomandohet për personat që kanë sëmundje kronike kardiovaskulare si: sëmundje arteriale, probleme të qarkullimit të gjakut, sëmundje karotide dhe venoze e të ngjashme. Përveç mbështetjes së terapisë medikamentoze në grupin e përmendur të pacientëve, mjalti i livadhit është gjithashtu një stimulues i shkëlqyer për të arritur një nivel të lartë të sistemit imunitar. Kjo do të thotë se mund dhe rekomandohet për qëllime parandaluese si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit. Përfitimet e përdorimit të mjaltit të livadhit janë të dukshme nëse merret gjatë gjithë vitit. Përdorimi i tij theksohet veçanërisht gjatë kalimit nga një stinë në tjetrën, nga vera në vjeshtë dhe nga dimri në pranverë. Gjatë këtyre periudhave, frekuenca e ftohjes arrin kulmin. Për më tepër, pranvera është periudha kur alergjitë janë më të zakonshme. Konsumimi i mjaltit të livadhit para fillimit kalendarik të pranverës dhe më pas mund të lehtësojë dhe eliminojë shumë simptomat e pakëndshme të alergjive gjithnjë e më të zakonshme ndaj polenit. Kjo për shkak se mjalti i livadheve është bërë nga poleni i shumë bimëve që shkaktojnë këto alergji. Përveç vitaminave dhe mineraleve të përmendura, mjalti i livadhit është burim i pasur i acideve organike dhe enzimave të ndryshme që veprojnë antimykotike, antimikrobike dhe antiseptike. Mjekët dhe dietologët rekomandojnë marrjen e një lugë çaji çdo ditë në mëngjes për të siguruar vitalitet, energji dhe shëndet. Në atë mënyrë si fëmijët ashtu edhe të rriturit do të mbrohen nga infeksionet dhe infeksionet, por në të njëjtën kohë do të detoksohen dmth. gjaku do të pastrohet nga toksinat. Me shijen dhe aromën e tij specifike, mjalti i livadhit jep energji shtesë për trurin dhe gjithë trupin tek njerëzit që bëjnë punë mendore, por edhe te sportistët që kanë nevojë për mbështetje të masës muskulore.