Ново
Indivia Sun D3 2000 iu – спреј, 125 дози

Indivia Sun D3 2000 iu – спреј, 125 дози

Цена: 590 ден

Код на продуктот: IND006

  INDIVIA SUN D3 2000IE, граничен производ во спреј за возрасни, наменет за поддршка на имунолошкиот систем, здрав воспалителен одговор, одржување на здравјето на коските, забите, косата, ноктите.

Особено препорачлив за ПОСТКОВИД третман и спречување на симптомите од истиот (малаксаност, косопаст, вртоглавици, болки во мускули )
-нормална функција на имуниот систем
-нормална функција на мускулите и нормална кардиоваскуларна функција
-нормална апсорбција и искористување на калциумот и фосфорот што е дирекно поврзано со зачувување на здравјето на коските и забите
-одржување на здравјето на коските при терапија на остеопороза и остеопатија
- зголемување на отпорноста на организмот на инфекции
- ублажување на симптоми на грип и настинка
-зголемување мускулна маса кај помладите но и кај повозрасните

НАРАЧАЈ  

Опис на производот

Клинички е докажано дека примената на овој производ во период од 30 дена го зголемува нивот на Д3 во организмот за 132%

Единствен производ на европскиот пазар кој дури 75% е повеќе едективен одколку другите водеми и масни раствори,
најзначаен витамин за зајакнување на имунитетот,
обезбедување здрав развој на растечкиот организам ,
нормална функција на коските,како и здравјето на забите и мускулите,
исто и за да се олесни нормалната апсорпција и употреба на калциум и фосфор во организмот.
 

Состојки: природен, високоефективен, концентриран Д3 витамин во форма на микроемулзивен орален спреј. Природен Д витамин од ланолин. Содржи природен засладувач- ксилотол со природен вкус на сок од портокал.
Количина: 25 мл- 125 дози 
Производител: Индивиа