Рес-Ком Цветен мед 250гр

Рес-Ком Цветен мед 250гр

Цена: 230 ден

Код на употреба: RES09

Рок на употреба: Неограничен
Да се чува на температура од 5*С до 15*С.
Произведено по ХАЦЦП.
Природен мед кристализиран.
Со загревање до 40*С повторно е течен.
Земја на потекло: Македонија Произведува и пакува: РЕС-КОМ, Ресен, Македонија

  НАРАЧАЈ

Опис на производот