Мени
Вашата кошничка
Првите 100 купувачи кои при пласирање нарачка преку нашиот веб-сајт ќе направат трансакција со платежна картичка добиваат подарок од нас!
Поштенска адреса
ГТЦ Скопје 2 кат/локал 318
Телефонска продажба
Пон. - Пет. од 10 до 18 часот
Сабота од 10 до 16 часот
Интернет продажба
24 часа дневно/7 дена во неделата
Електронска пошта
Општи прашања: info@medobil.com
Продажба: sales@medobil.com

Оставете ни порака

Заштита од непожелни пораки

Контактирај нѐ

Нашата локација

Medobil Group
Кеј 13-ти Ноември бр. 2
ГТЦ 2 кат/локал 318
1000 Скопје
Телефон
+389 78 46 46 46

Работно време
Контакт центар
пон. - пет. 10:00 - 18:00